• Welkom bij
  BSO Padvinders

  "Waar uw kind zal ontdekken!"
 • Welkom bij
  BSO Padvinders

  "Waar uw kind samen zal spelen"
 • Welkom bij
  BSO Padvinders

  "Waar uw kind komt tot nieuwe inzichten"
 • 1
 • 2
 • 3

De eerste vier levensjaren van uw kind zijn achter de rug, wat nu? Het is nu tijd om uw kind te laten ontdekken en nieuwsgierig te zijn. Is uw kind nog erg verlegen en teruggetrokken? Dat is ook prima. Ieder kind leert het ontdekken op zijn eigen manier.

Het gaat er binnen onze BSO om dat kinderen tussen de 4-13 jaar plezier hebben en zelf leren aangeven wat zij leuk vinden. Alles mag, niets moet, de BSO is immers een relaxte omgeving waar uw kind ook tot rust komt. De leidster zullen op sociaal-emotionele gebied een veilige steunpilaar zijn, persoonlijk en sociaal zullen de kinderen zich door middel van onze themaweken blijven ontwikkelen en zullen zij kennis maken met normen en waarde die worden gedeeld door de maatschappij en de vriendjes binnen BSO Padvinders.

Wij formuleren de volgende visie: ‘De eigenheid en zelfstandigheid van het kind staat centraal. Ieder kind is uniek, heeft een eigen karakter en ontwikkeltempo’. Het is aan BSO Padvinders de taak om het beste uit ieder kind te krijgen, hiervoor is maatwerk nodig.

Neemt u gerust binnenkort een kijkje op onze knusse basisgroep van maximaal 20 kinderen, de fijne omliggende speeltuinen en parken. Met het pedagogisch team zullen wij u kind onvergetelijke tijden bezorgen of dat nu is tijdens onze vioolworkshops, museabezoek of een themaweek op de groep.